Lihat Apa Akan Jadi Jika Anda Merancang Sesuatu Dengan Rakan Anda!

Pernahkah anda merancang untuk membuat sesuatu dengan rakan anda? Tidak kisahlah sama ada untuk pergi bermain golf bersama, bermain futsal bersama atau pun pergi hiking, merantau atau melancong bersama. Membuat plan bersama rakan memang susah! Nak kata “yes” kadang-kala very last minute, dah kata”yes” tak jadi pulak. Kekadang nak tukar tarikh pulak.. derrr.. Last-last tinggal anda seorang. Macam tu baik plan sorang-sorang je.. ye dakk?

group travel plan