Gambar Kenangan Raya Paling Best | LawakPress.com

Gambar Kenangan Raya Paling Best

Korang mesti ada pose yang best masa nak ambil gambar kenang-kenangan beraya nanti.. Tak kisahlah yang freestyle, yang kaku style atau yang takde style, yang penting ada beza dari yang normal, kononnya. Ada yang ambil gambar kat tempat/spot yang sama dengan orang yang sama. Ada yang ambil gambar selfie juga dengan tempat yang sama tapi baju berbeza.. Tak kurang juga yang letak gambar “Aku dah kurus” di instagram.. Gambar solo pun mesti ada, sebab nanti senang nak hantar kat bakal suami.. huhu..

Gambar raya baru kahwin

Gambar baru romantis baru kahwin (kredit ahhingbaby.com)

Gambar guna fisheye atau gopro

Gambar guna fisheye lens atau gopro..

Gambar member lepak tak balik raya

Gambar dengan member yang sama-sama tak balik kampung..

gambar-kenangan-raya

Gambar dengan satu clan dari seluruh pelusuk dunia.. bagi yang ayam.. sebelum selamat disembelih buat makanan di pagi raya.. huhu..

gambar-minta-maaf-raya

Gambar minta maaf di pagi raya..

6 Comments